ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ASUS NOTEBOOKUNUZU İLK HALİNE GETİRİN

20.06.2010
438
A+
A-

İLK GÜNKÜ GİBİ TEMİZ BİR İŞLETİM SİSTEMİNİZ OLSUN
Sitemizdeki Asus Notebook konulu yazıdan sonra gelen maillerde yaygın olarak bazı sorunlar için yardım istenmeye başladı. Bu yardım isteklerini zaman zaman toparlayarak ve herkesin yararlanması için genel başlık altında veriyoruz. Aslında yazacaklarımız bir çok bir çok notebook için geçerli. Öncelikle notebook marka ve modelinizin recovery tuşunu öğrenmenizde yarar var. Test notebokumuzun markası Asus M51 serisi. Recovery tuşu F9. Bilgisayarımızı yeniden başlatıp F9 tuşuna bastığımızda recovery menüsü gelecektir. Karşımıza çıkan 3 seçenekten en baştakini seçip ileri tuşuna bastığımızda notebookumuz, yeni aldğımız haline gelmekte. Öyle ki notebook üreticisi tarafından sunulan tüm yazılımlar da yeniden yüklenmektedir.

Başlarken dikkate edilmesi gerekenler

Belge ve programlarımızın yedeğini alıyoruz. Bununla birlikte:
Sık kullanılanlar klasörünü kopyalayıp başka bir sürücüye yedekleyin.
Email hesaplarını yedekleyin.
Kablosuz şiferniz hazır olsun.
Sürekli kullandğınız yazılımları(ofis,sıkıştırma,resim işleme vb) hazır edin.

Destekegitimi
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Kamuran dedi ki:

    Arkadaşlar Asus notebook ile Toshiba arasında kararsızım. Asusun servisinin iyi olduğunu söylediler. Fakat Asusuların işçiliğinin zayıf olduğunu ve klavyesinin çabu aşındığını kasanın filan biliyorum.