ALTIN
DOLAR
EURO
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Düğünde gelini kıskandırdı




Düğünde gelini bile kıskandıran bir dans performansı sergilendi! sahneye çıkan dansçı, zarafeti ve enerjisiyle adeta büyüledi. Dansın her anında izleyicileri etkisi altına alan kıvrak figürler ve akıcı hareketler, düğünün en unutulmaz anlarını oluşturdu. Bu özel gösteri, davetlilerin hayranlık dolu bakışları ve coşkulu alkışları eşliğinde sahnelendi.

Dansçının performansı, hem gelini hem de konukları kendine hayran bıraktı. Sahnedeki zarafeti ve estetik hareketleri, davetlilerin aklında uzun süre yer edecek bir iz bıraktı.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.